Foto 1/0

  Huis te koop: De Hooght bouwnummer 5

  KOOPSOM € 530.000,- v.o.n.

  Omschrijving

  DE BOUW IS GESTART!
  Wilt u ook wonen in een luxe appartement in het centrum van Zeist?
  Dan is dit uw laatste kans, er zijn nog maar 3 appartementen beschikbaar!


  De Hooght | Simply Elegant
  Aan de 2e Hogeweg in Zeist staat het ABN Amro bankgebouw. De begane grond blijft ’de Bank’ maar daarboven worden drie verdiepingen naar luxe ontwerp van Remy Meijers ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses.

  Momenteel zijn de volgende bouwnummers nog beschikbaar:
  Bouwnummer 1 - Hoekappartement 1e verdieping - GBO 154 m2 - Koopsom € 715.000,- v.o.n.
  Bouwnummer 6 - Hoekappartement 2e verdieping - GBO 154 m2 - Koopsom € 725.000,- v.o.n.
  Bouwnummer 10 - Hoekappartement 2e verdieping - GBO 118 m2 - Koopsom € 530.000,- v.o.n.

  Belangstelling?
  Wanneer u in aanmerking wilt komen voor één van de laatste drie appartementen van project De Hooght, ontvangen wij graag uw volledig ingevulde inschrijfformulier retour. U kunt het inschrijfformulier downloaden op de projectwebsite of opvragen bij Punt Makelaars te Utrecht of bij WVO Makelaars te Zeist. Na ontvangst van uw inschrijfformulier zal er contact met u worden opgenomen. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

  De appartementen
  Alle appartementen hebben een balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterkant. Het balkon op het noordoosten is ideaal voor een ontbijtje in de zon. Ook biedt het verkoelende schaduw op een warme dag. Het diepe, hangende terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht waardoor u lang van de avondzon kunt genieten.

  De Hooght | Entree
  De hoofdentree bevindt zich aan de 2e Hogeweg. Zelf kunt u het gebouw ook betreden vanaf de parkeerplaats aan de achterzijde. De lichte en luxe hal bevat naast het trappenhuis ook een personenlift. De woningen bevinden zich op de 1e, 2e en 3e verdieping en de bergingen zijn in de kelder.

  De Hooght is een bijzondere ontwikkeling, fantastisch gelegen met alle dagelijkse voorzieningen nabij. U heeft eigen privéparkeergelegenheid en de bus stopt voor de deur.

  Zeist en omgeving
  Stad, dorp en buitenplaats
  Zeist is de ideale combinatie van stad, dorp en buitenplaats. Het stadse karakter uit zich in de vele voorzieningen zoals winkels, horeca, Figi theater en bioscoop. De meeste daarvan zijn overigens op loopafstand van het appartementencomplex gelegen. Maar met haar ruim 60.000 inwoners is Zeist eigenlijk een groot dorp. Een luxe dorp wel te verstaan, met statige panden en indrukwekkende huizen. En laten we vooral het 17e-eeuwse Slot Zeist niet vergeten.

  Omgeven door groen
  Dat Zeist de ’Parel van de Stichtse Lustwarande’ genoemd wordt, is te danken aan de vele buitenplaatsen en landgoederen in de nabije omgeving. Dat verklaart meteen waarom Zeist in zo’n mooie, groene omgeving ligt en ook binnen de bebouwing veel groen te vinden is. Zo ligt De Hooght letterlijk bij het Walkartpark om de hoek. Dat geldt overigens ook voor buitenplaats Hoog Beek en Royen met zijn park van 9,5 hectare.

  Centrale ligging
  Door de centrale ligging van Zeist in het hart van Nederland is het een populaire gemeente om in te wonen. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk rondom de Slotstad is de rest van Nederland goed bereikbaar. Via de A12 en A27 bereikt u de stad Utrecht in een kwartiertje en Amersfoort in twintig minuten. Zeist maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op een steenworp afstand van het gelijknamige nationale park.

  Volledige omschrijvingInschrijven

  Kenmerken

  Woonoppervlakte118 m²
  Aantal kamers3
  Beschikbaarheid Verkocht

  Kaart & Buurt

  Video

  Nu inschrijven
  Aanhef
  logo of Punt Makelaars
  sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
  Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
  Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
  Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
  Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.