• Huis te koop: De Cohenlaan bouwnummer 10
  • Huis te koop: De Cohenlaan bouwnummer 10
Foto 1/2

Huis te koop: De Cohenlaan bouwnummer 10

KOOPSOM € 675.000,- v.o.n.

Omschrijving

Nu in verkoop de 12 woningen in project Cohenlaan te Utrecht!

Cohenlaan
In het prachtige Tuindorp-Oost, gelegen in de Utrechtse wijk Noordoost, ontwikkelt VORM Collectief het project de Cohenlaan. Het plan wordt gerealiseerd op de heerlijke groene locatie, waar vroeger een school heeft gestaan. En weet u wat het leuke aan dit plan is? U ontwikkelt zelf mee! Samen met VORM Collectief, u en de andere kopers wordt dit unieke plan de Cohenlaan. En wordt u mede-opdrachtgever van dit plan.

Mede-opdrachtgeverschap
De Cohenlaan wordt ontwikkeld in medeopdrachtgeverschap. Dit betekent dat zowel de omwonenden als de toekomstige bewoners inspraak hebben in het ontwerp van het project. Zo stelt u zélf uw woning samen vanaf de eerste steen. VORM Collectief zorgt voor de eerste structuur, waarna u een stappenplan van 30 dagen zult doorlopen. In deze 30 dagen wordt u bij de hand genomen door diverse adviseurs, van eerste schets tot aan ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Op deze manier wordt het ook écht uw woning, want u ontwerpt zelf mee!

De woningtypen
In Cohenlaan worden drie woningtypes aangeboden, vernoemd naar voormalig burgemeesters van Oostveen, zoals het gebied van Tuindorp vroeger heette. Er zijn zes woningen van type Adriaensz, drie woningen van type Bockhoudt en drie woningen van type Schilperoort.

Type Adriansz - 6 ruime eengezinswoningen:
Woningtype Adriansz, de bouwnummers 1 t/m 6 zijn 5,4 meter brede woningen die gesitueerd zijn aan de Cohenlaan (zie situatietekening). De woningen kenmerken zich door hun grote oppervlakte van circa 156 m2 waar u in het ontwerp-traject dus veel kanten mee op kunt. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Type Bockhoudt - 3 hoekwoningen:
Woningtype Bockhoudt, de bouwnummers 7 t/m 9 zijn de hoekwoningen die liggen aan de kruising van de Cohenlaan en de Zwaardemakerlaan (zie situatietekening). Deze drie hoekwoningen zijn beschikbaar vanaf ca. 115 m2 woonoppervlakte. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Type Schilperoort - 3 herenhuizen:
Woningtype Schilperoort, de bouwnummers 10 t/m 12, de voordeur van de 6 meter brede woningen bevindt zich aan de Zwaardemakerlaan. Met een oppervlakte van circa 175 m2 zijn dit de grootste woningen in het project. De woningen worden gekenmerkt door hun royale breedte, waardoor u de mogelijkheid heeft om veel licht in huis te creëren door de grote raamopeningen in de gevel. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping heeft u de mogelijkheid om drie slaapkamers en een badkamer te realiseren. Op de 2e verdieping bevindt zich de ruimte met daarin de technische installatie en nog eens 2 slaapkamers.

Stel uw eigen woning samen:
Zoals u bij de 3 verschillende woningtypes heeft kunnen lezen, is er per woningtype een basis plattegrond per verdieping bedacht. Op basis van deze plattegrond, kunt u na aankoop van uw woning met de architect om tafel om heel uw eigen woningplattegrond en gevelindeling te gaan bepalen. Wilt u bijvoorbeeld veel glas/licht in de woning dan kan dit in de ontwerpsessies worden besproken en aangepast naar uw wensen. Dit geldt ook voor de indeling van uw woning, wilt 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers of bijvoorbeeld een vide? U bepaald het helemaal zelf!

Prijzen
Type Adriansz - 6 eengezinswoningen ca. 156 m2 - Vanaf € 605.000,- v.o.n.;
Type Bockhoudt - 3 hoekwoningen ca. 115 m2 - Vanaf € 450.000,- v.o.n.;
Type Schilperoort - 3 herenhuizen ca. 175 m2 - Vanaf € 675.000,- v.o.n.

Groen
Achter de woningen in De Cohenlaan zal een royaal groene binnentuin worden gerealiseerd. Het leuke van deze unieke groene binnentuin is dat de vormgeving door de toekomstige bewoners en de omwonenden samen zal worden ingericht, om zo een goede samenhang van groen te krijgen in deze leuke wijk van Utrecht. Het is eigenlijk een verlengd onderdeel van je eigen tuin!

Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een huis in Het Hart van de Cohenlaan enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM. Lees meer over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek en wat zij voor u kunnen betekenen op de website van VORM Finance.

Inschrijven & downloads
Op de projectwebsite www.vorm.nl/cohenlaan vindt u alle beschikbare verkoopdocumenten en het inschrijfformulier.

Vragen
Heeft u in de tussentijd vragen? Neem gerust contact met ons op!

Volledige omschrijvingInschrijven

Kenmerken

Woonoppervlakte175 m²
Aantal kamers6
Beschikbaarheid Verkocht

Kaart & Buurt

Video

Nu inschrijven
Aanhef
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.