Hypotheek oversluiten? Hypotheekadvies op maat

Wil je jouw hypotheek oversluiten? Bij de Hypotheekshop in Utrecht geven we niet alleen hypotheekadvies bij het afsluiten, maar ook bij het oversluiten van een hypotheek. Nu de rentes enorm laag zijn is dit misschien wel het juiste moment om jouw hypotheek over te sluiten en je vaste maandelijkse lasten te verlagen. Wij helpen je hierbij door verschillende geldverstrekkers te vergelijken en zo een passend advies op maat te geven. Zo weet je of een hypotheek oversluiten de juiste keuze is. 

Hypotheek oversluiten. Interessant of niet? 

Misschien wil je maandelijks minder gaan betalen aan jouw hypotheek? Of loopt jouw rentevaste periode af? Elke situatie is anders, daarom geven we je een persoonlijk advies gericht op jouw situatie. Zo kom je erachter of een hypotheek oversluiten de beste keuze is voor jouw unieke situatie. Doordat wij verschillende geldverstrekkers en rentes voor jou vergelijken krijg je een duidelijk en persoonlijk advies, waardoor je gegarandeerd de juiste keuze maakt. 

Doe de gratis Hypotheek Bespaarcheck

Hoe groot is de kans dat je kan besparen op jouw hypotheek? En is een hypotheek oversluiten wel gunstig in jouw situatie? Ontdek dit zelf met de Hypotheek Bespaarcheck. Na het beantwoorden van een paar simpele vragen weet je binnen 60 seconden of je kunt besparen door jouw hypotheek over te sluiten. 

Doe de gratis Hypotheek Bespaarcheck » 

Maak een afspraak met jouw hypotheekadviseur

Voor meer advies op maat bij het oversluiten van een hypotheek kunt je altijd contact opnemen met een van onze hypotheekadviseurs. Wij kijken graag met je mee en geven je een persoonlijk en eerlijk advies zodat je weet of jouw hypotheek nog goed bij jouw situatie past. Benieuwd wat onze ervaren hypotheekadviseurs voor je kunnen doen? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur of kom langs bij de Hypotheekshop in Utrecht. 

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.