Starterscafé

hypotheekshop

Hypotheek advies nodig?

Maak nu een afspraak!

Starterscafé Utrecht 2023

Het lijkt in 2023 haast onmogelijk geworden om een huis te kopen als starter. Bij Punt Makelaars horen we dit sentiment vaker. Daarom willen we je graag op gang helpen met de aankoop van jouw eerste huis. Samen met De Hypotheekshop, Hoekstra & Partners Notarissen en Go Green organiseren we hiervoor het allereerste Starterscafé. Op donderdag 23 maart ben je vanaf 19:00 welkom op ons kantoor, op de Noorderstraat 8.

Tijdens dit Starterscafé kun jij al jouw vragen stellen aan onafhankelijke deskundigen zoals een hypotheekadviseur, notaris, verduurzamingsadviseur en een makelaar.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens het Starterscafé wordt je in de gelegenheid gesteld op een informele wijze kennis te maken met lokale woningmarkt experts uit de buurt. Je kan daarbij denken aan partijen vanuit de makelaardij, financieel advies en notariaat. Het Starterscafé is laagdrempelig en persoonlijk aandacht staat centraal. Jij hoeft geen ellenlange presentaties te verwachten. Tijdens het Starterscafé maak je persoonlijk kennis (speeddate) met de lokale partijen en stel je de vragen die op jouw woonsituatie van toepassing zijn. Laat je even weten of je komt?

Meld je aan voor het starterscafé 2023
Ik heb het privacybeleid van Punt Makelaars gelezen en ga akkoord.

Aanwezige Partners

Punt Makelaars & Punt Taxateurs

De woningmarkt heeft zich in de afgelopen tijd veel ontwikkeld. Punt Makelaars zit bovenop deze ontwikkelingen, en kan jou alle ins en outs geven over het aanschaffen van een woning in Utrecht in 2023. Denk daarbij aan kennis over de markt, prijsontwikkelingen, wat een makelaar voor jou kan betekenen, maar bijvoorbeeld ook wat de meest geschikte wijken zijn voor starters.

De Hypotheekshop Utrecht Centrum

Voor financieel advies, bijvoorbeeld hoe veel je kunt lenen, beantwoordt De Hypotheekshop Utrecht Centrum graag al jouw vragen. Je kunt vrijblijvend advies ontvangen over de financiële mogelijkheden als je met je partner wilt lenen, maar ook wat er bij komt kijken als jouw familie bijspringt.

Hoekstra en Partners Notarissen

Als je een woning koopt, heb je niet alleen te maken met een makelaar en een hypotheekadviseur maar ook met een notaris. Hoekstra & Partners Notarissen vertelt je graag meer het koopcontract, de inschrijving in het Kadaster en schenken.

Go Groen

Duurzaam wonen en verbouwen is tegenwoordig niet alleen wenselijk voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Go Groen geeft je informatie over hoe je een verbouwing kunt combineren met energiebesparende voorzieningen.

logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.