Herenstraat 19

scroll down arrow

Verkopen

Met een toost op de goede afloop!

Fijn wonen is je thuis voelen. In een omgeving waar je graag bent. Maar jouw woonplek moet ook blijven passen bij jouw leven straks. Er is een tweede kind op komst. Je wilt gaan samenwonen - of juist apart. Wellicht past gelijkvloers beter of kijk je uit naar vrijstaand. Allemaal persoonlijke zaken die leiden tot de stap naar een nieuw huis.

Beste prijs, prettig geregeld
Om voor de aankoop van jouw nieuwe woning ook genoeg financiële speelruimte te hebben, ga je voor de maximale opbrengst van jouw huidige woning. Wij begeleiden je daarbij. In goed overleg met de andere partij trouwens. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken!

In 5 stappen naar de beste deal

Stap 1: jouw woning op z'n mooist
De eerste indruk telt. Daarom gaan we voor de perfecte fotografie en video van je woning, kijken met een scherp oog naar alle mooie details en maken het verhaal compleet met relevante informatie.

Stap 2: start spreading the news!
Bij Punt schittert jouw woning met een eigen website. Uiteraard staat je woning straks op Puntmakelaars.nl en in onze Punt Makelaars App. We hebben meer dan 2.500 actieve zoekers in ons eigen systeem. Plaatsing op de NVM en Funda, in onze etalage en in een bord in de tuin of op de geval als je wilt: dat hoort er ook bij.

Stap 3: regelen bezichtigen
Als mensen je woning bezoeken, bieden we ze niet alleen iets om te bekijken, maar ook om te beleven. Historie, opvallende details, (ver)bouwmogelijkheden, iets over de buurt. We gaan uit van hun vraag en helpen ze bij een besluit dat goed voelt.

Stap 4: onderhandelen
Onderhandelen over de prijs: natuurlijk doen wij dat! Maar misschien heb je meer prioriteiten. De snelheid van oplevering. De overname van goederen. We nemen dat mee. Dat spel heet onderhandelen. We gaat voor de beste deal.

Stap 5: óók de afronding
Als de andere partij 'ja' zegt, is het zeker nog geen 'nee' voor ons. Wij begeleiden je tot alle stappen zijn gezet. Voor het nalopen van de contracten tot het notarisbezoek.

teamfoto-punt-makelaars-gecomprimeerd-2.jpg

 

Ook jouw huis verkopen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

In 6 stappen van te koop naar verkoop

Het verkopen van een woning is een tijdrovend proces met veel onzekerheden. Wij nemen jou dit werk uit handen, maken je het zo makkelijk mogelijk en lopen in zes stappen met je mee van te koop naar verkoop:

1. Vraagprijs vasstellen

Met behulp van erkende taxateurs stellen we de vraagprijs en waarde van jouw woning vast.

2. Fotografie

Onze fotograaf neemt contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak maakt hij foto's van de woning, stelt een plattegrond op en richt hij een meetrapport in.

3. Persoonlijke pagina

Hierna zorgen we voor de bekendheid van jouw woning via onze eigen website en Funda. We maken voor jouw woning een eigen website aan, zoals www.heijermansstraat2.nl. Kan het nog persoonlijker?

4. Te koop

Wij hangen een foto van jouw woning in de etalages van onze kantoren (gevestigd op de Weerdsingel O.Z. 48 en Meerdijk 17). Natuurlijk regelen wij ook een groot Te Koop-bord voor in jouw tuin.

5. Direct op de hoogte 

Nu is het wachten op geïnteresseerde kopers. Wanneer er bezichtigingen worden aangevraagd, lichten we jou direct in. Uiteraard houden we je op de hoogte van het verloop van een bezichtiging en wanneer een bod wordt uitgebracht. 

6. Afwikkeling

Als de verkoop gesloten is, zorgen wij voor de koopakte en de ondertekening door beide partijen. Ook de administratieve en feitelijke afwikkeling (aanwezigheid bij bouwkundige keuring en/of taxatie) behoort tot ons takenpakket. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal er nog een inspectie met de koper plaatsvinden in de woning. Aansluitend zullen wij aanwezig zijn bij de notaris met de eigendomsoverdracht.
 

Do you want to sell your property? Make an appointment without obligation or charge!

logo of Punt Makelaars
Afspraak makenAanhef
logo of Punt Makelaars

Eertze Houpst

Hoe gaat het met Eertze Houpst?

Lees hier het interview

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.