Hypotheken

Een woning kopen in Utrecht of in de nabij gelegen gebieden? In de wirwar van (financierings)mogelijkheden is het een prettig gevoel als een betrouwbare en professionele hypotheekadviseur je bijstaat. Iemand die je niet alleen informeert over het mogelijke hypotheekbedrag, maar met je meedenkt. Wij begrijpen dat er meer bij komt kijken. Daarom houden wij juist rekening met al jouw wensen en toekomstplannen.

Een goed startpunt naar een passende financiering! 

Wij kijken dus wat voor jou, als hypotheekontvanger, de beste optie is. Daarbij kijken wij niet alleen naar de situatie van vandaag, maar ook naar je wensen voor morgen en de verdere toekomst. Past die aantrekkelijke hypotheek dan ook nog in het plaatje? Zo kijken we onder andere naar:

  • de kosten;
  • de rente;
  • de toekomstbestendigheid van de hypotheek;
  • het contract.

Het stappenplan voor een hypotheekaanvraag

Om te kijken naar welke hypotheek het beste bij jou, én je situatie past, gaat één van onze hypotheekadviseurs graag met je in gesprek. Naar aanleiding van jouw gegevens en wensen kijken we naar welke banken dit zouden kunnen financieren en welke het beste is voor jouw situatie. 

 

Wil je een woning kopen? wij kunnen jou helpen met de financiering!

 

 

hypotheekshop

Hypotheek advies nodig?

Maak nu een afspraak!

Altijd onafhankelijk hypotheekadvies

Doordat wij samenwerken met de Hypotheekshop is onze hypotheekadviseur onafhankelijk. Ze zijn niet gebonden aan een bepaalde bank of financieringsmethode. Wij streven naar een passende financiering die past bij jouw wensen. Hierdoor geniet jij altijd van eerlijk advies.

logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.