scroll down arrow

Diensten

Verkopen

De hoogste verkoopopbrengst, maar wel op een prettige manier!

Prettig wonen is je thuis voelen, in een omgeving waar je graag bent. Toch zijn er van die momenten waarop je verder moet. Samenwonen, een kindje op komst, wellicht gelijkvloers wonen of juist weer vrijstaand. Een nieuwe fase in je leven die er toe kan leiden dat je woning verkocht moet worden. In een open gesprek willen wij samen met jou de woning karakteriseren.

Meer informatie

Aankopen

Met een goed gevoel maar ook wel overwogen een huis kopen!

Punt makelaars weet dat een huis kopen in of rond Utrecht een hele beleving is. Want hoe groot of klein, hoe oud of jong, een nieuwe plek om in te wonen is bijzonder spannend. Iedereen heeft een beeld van het huis waar hij of zij naar op zoek is. Het echte droomhuis of een pand met leuke details met kenmerken van dat droomhuis. Er komt veel emotie bij kijken.

Meer informatie

Hypotheken

Een goed startpunt naar een passende financiering!

Een woning kopen in Utrecht of in de nabij gelegen gebieden? In de wirwar van (financierings)mogelijkheden is het een prettig gevoel als een betrouwbare en professionele hypotheekadviseur je bijstaat. Iemand die je niet alleen informeert over het mogelijke hypotheekbedrag, maar met je meedenkt. Wij begrijpen dat er meer bij komt kijken. Daarom houden wij juist rekening met al jouw wensen en toekomstplannen.

Meer informatie

Taxatie

De deskundige blik van de taxateur
 

Een huis kopen of verkopen kan niet zonder de deskundige blik van een taxateur. Punt Makelaars is zo’n deskundige en bovenal erkende taxateur. Dat werpt zijn vruchten af. Is de vraagprijs voor het droomhuis dat je wilt kopen wel reëel? Is de prijs die je voor je eigen huis wenst te ontvangen marktconform? Niet alleen huizenkopers en -verkopers hebben behoefte aan een goede taxatie.

Meer informatie

Business-to-Business

Research en consultancy, makelaardij en personal sales

Bij Punt Makelaars houden wij ons ook heel veel bezig met projecten, zowel nieuwbouw, vernieuwbouw, uitponding, huur en koop. Al jaren wordt onze expertise gevraagd bij projecten in en rondom Utrecht. Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet en dat begint al op de tekentafel.

Meer informatie

logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.