herenstraat-19-copy.jpgscroll down arrow

Woning verkopen

Prettig wonen is je thuisvoelen in een omgeving waar je graag bent. Toch zijn er van die momenten waarop je verder wilt. Samenwonen, een kindje op komst, weer gelijkvloers of juist vrijstaand wonen. Kortom: een volgende fase in jouw leven die een nieuwe woning noodzakelijk stelt. 

Krijg de hoogste verkoopopbrengst, maar wel op een prettige manier! 

Het verkopen van je woning lijkt in deze markt eenvoudig. In sommige gevallen klopt deze aanname ook, maar hoe weet je of je de maximale opbrengst uit jouw huis hebt behaald? Hiervoor heb je een goede begeleiding nodig. Bij Punt Makelaars bieden wij deze. Je bent bij ons dan ook verzekerd van betrokken NVM-makelaars met een optimale kennis van de Utrechtse woningmarkt. Dankzij een uitgebreid netwerk en onze expertise kunnen wij jou deskundig adviseren om zo jouw woning juist in de markt te zetten en een maximale opbrengst te realiseren.

 

hypotheekshop

Hypotheek advies nodig?

Maak nu een afspraak!

In 6 stappen van te koop naar verkoop

Het verkopen van een woning is een tijdrovend proces met veel onzekerheden. Wij nemen jou dit werk uit handen, maken je het zo makkelijk mogelijk en lopen in zes stappen met je mee van te koop naar verkoop:

1. Vraagprijs vasstellen

Met behulp van erkende taxateurs stellen we de vraagprijs en waarde van jouw woning vast.

2. Fotografie

Onze fotograaf neemt contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak maakt hij foto's van de woning, stelt een plattegrond op en richt hij een meetrapport in.

3. Persoonlijke pagina

Hierna zorgen we voor de bekendheid van jouw woning via onze eigen website en Funda. We maken voor jouw woning een eigen website aan. Kan het nog persoonlijker?

4. Te koop

Wij hangen een foto van jouw woning in de etalages van onze kantoren (gevestigd op de Weerdsingel O.Z. 48 en Meerdijk 17). Natuurlijk regelen wij ook een groot Te Koop-bord voor in jouw tuin.

5. Direct op de hoogte 

Nu is het wachten op geïnteresseerde kopers. Wanneer er bezichtigingen worden aangevraagd, lichten we jou direct in. Uiteraard houden we je op de hoogte van het verloop van een bezichtiging en wanneer een bod wordt uitgebracht. 

6. Afwikkeling

Als de verkoop gesloten is, zorgen wij voor de koopakte en de ondertekening door beide partijen. Ook de administratieve en feitelijke afwikkeling (aanwezigheid bij bouwkundige keuring en/of taxatie) behoort tot ons takenpakket. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal er nog een inspectie met de koper plaatsvinden in de woning. Aansluitend zullen wij aanwezig zijn bij de notaris met de eigendomsoverdracht.
 

Wil jij jouw huis verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken
Aanhef
Ik heb het privacybeleid van Punt Makelaars gelezen en ga akkoord.
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.