maliesingel-copy.jpgscroll down arrow

Woning aankopen

Op zoek naar een prachtige woning in Utrecht (en omgeving)? Wij begrijpen dat een huis kopen een hele beleving is. Hoe groot of klein de woning ook is die je zoekt; het kopen van een nieuwe woning blijft spannend. Daarom staat een team van ervaren NVM-makelaars graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning. 

Een zeer divers aanbod in koopwoningen

Van ruime maisonnettes tot een chique herenhuis: alles komt voorbij binnen ons woningaanbod. Dankzij onze kennis van en liefde voor de stad Utrecht hebben wij altijd een woning die past bij jouw wensen en binnen jouw prijscategorie!

hypotheekshop

Hypotheek advies nodig?

Maak nu een afspraak!

Onze grondige aanpak als jouw aankoopmakelaar:

1. Inventariseren

Allereerst beginnen we met een inventarisatie van al jouw woonwensen, waarna we deze samenvatten in het Punt Aankoopplan.

2. Een passende woning

Met jouw Punt Aankoopplan gaan we op zoek naar een passende woning. Dit doen we door gebruik te maken van ons eigen netwerk en het NVM-systeem. 

3. Begeleiding

Wanneer we een geschikte woning vinden, begeleiden we je uiteraard bij de bezichtigingen. Met een kritische en objectieve blik kijken we naar de bouwkundige staat, omliggende transacties en de omgevingsfactoren van de woning.

4. Onderhandelen

Heb jij jouw droomwoning gevonden? Wij bespreken dan de aankoopstrategie en onderhandelen voor jou met de verkopende partij. Daarnaast begeleiden we je bij het hele juridische traject wat bij de aankoop van een woning komt kijken. Zo bestuderen we onder andere de notariële aktes en controleren we de koopakte.

5. Bouwkundig advies

Als er sprake is van een bouwkundige keuring van de woning begeleiden we je hierbij en zijn ook aanwezig. Ditzelfde geldt voor de inspectie, voorafgaande aan het transport bij de notaris.

 

MAAK EEN AFSPRAAK OM JOUW DROOMHUIS IN UTRECHT TE VINDEN!

Afspraak maken
Aanhef
logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.