• Eykmanhof 4 UTRECHT
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
Foto's  1 - 4

Woning kopen | Eykmanhof 4
UTRECHT

Vraagprijs € 705.000,- K.K.

Laatste Hofvilla beschikbaar!

TUINHOF BLAUCAPEL
Wonen in Tuindorp-Oost in de wijk Noordoost is luxe en rustig wonen in een groene omgeving dichtbij de Utrechtse binnenstad. Zo ook in Tuinhof Blaucapel. In dit unieke project zijn royale woningen gesitueerd rondom een ruim en groen ingericht binnenterrein met duidelijke verbindingen met het aanwezige groen van de directe omgeving. Het binnenterrein biedt tevens unieke mogelijkheden voor gezinnen om te wonen in een mede zelf ontworpen geschakelde Hofvilla!

LOCATIE
Op de voormalige locatie van het Gerrit Rietveld College in Tuindorp-Oost gelegen in de Utrechtse wijk Noordoost realiseert VORM Ontwikkeling aan de Eykmanlaan het project Tuinhof Blaucapel. Het project bestaat uit 79 nieuwbouw woningen en is mede tot stand gekomen in samenspraak met een 60-tal toekomstige bewoners. 22 woningen zullen worden gebouwd in opdracht van Mitros. Het resultaat is een plan dat bestaat uit een woonomgeving met een gevarieerd aanbod aan royale en luxe eengezinswoningen met een samenhang in karakter en uitstraling. Dit is uw kans om een nieuwbouw woning te kopen in een groene buurt met prachtige woningen in de sfeer van de jaren dertig architectuur!

OVERZICHT PROJECT
Aan de zijde van de Eykmanlaan worden 27 riante herenhuizen gebouwd. Tegenover het Gerrit Rietveld College wordt de woonblok met geschakelde herenhuizen beëindigd met een praktijkwoning. De woningen aan de Eykmanlaan zijn gelegen aan een nieuw aan te leggen woonstraat, parallel gesitueerd ten opzichte van de Eykmanlaan, en hebben een vrij uitzicht richting het tegenover gelegen groengebied De Groene Kop en het ecologische tuinenpark De Driehoek. Parkeerplaatsen zijn ruimschoots aanwezig direct voor de deur.

Op het binnenterrein worden 10 Hofvilla’s gebouwd in een landschappelijke ingerichte omgeving. De Hofvilla’s zijn gesitueerd rondom aan een toegangsweg, bereikbaar vanaf de nieuwe woonstraat die wordt aangelegd parallel aan de Eykmanlaan. Deze woningen hebben allen een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Voor bezoekers zijn ruimschots parkeerplaatsen aanwezig langs de Eykmanlaan.

Het binnenterrein is semi openbaar en een aangename omgeving voor bewoners om te recreëren. Het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten is in handen van een beheervereniging, waarin woningeigenaren deelnemen en zeggenschap hebben.

DE WONING
De Hofvilla is een geschakelde villa met een lessenaarskap bestaande uit een begane grond met kelder op stahoogte, eerste verdieping en een kapverdieping. De woning is ruim en heeft rondom een tuin van circa 128 m². Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig. Parkeren voor bezoekers kan in de nabijheid aanwezig langs de Eykmanlaan. De buitengevel van de eerste verdieping en de kapverdieping wordt afgewerkt met houten delen of lei. De buitengevel van de begane grond bestaat uit metselwerk, behoudens de houten gevel van de entreepartij.

De begane grond bestaat uit een inpandige berging, ruime entree, woonkamer en riante open keuken. Vanuit de hal is de kelder (13 m²) op stahoogte bereikbaar. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer bestaat uit een toilet, twee wastafels, inloopdouche en bad. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een berging met opstelling voor c.v.-combiketel.

De woning word compleet opgeleverd met een luxe keuken en is energiezuinig en duurzaam, onder andere omdat gebruik wordt gemaakt van een warmtepompsysteem. Dankzij dit systeem is het ook mogelijk de woning te koelen!

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze woning kunt u zich inschrijven door middel van het ingevulde inschrijfformulier welke u vind onder het kopje "brochure". De woning wordt verkocht op basis van wie eerst komt, eerst maalt.

VERKOOPTEAM TUINHOF BLAUCAPEL
VORM Ontwikkeling, VORM Collectief, VORM Finance, Punt Makelaars, Architektenkombinatie

Woonoppervlakte173 m²
Aantal kamers7
Bouwjaar2017
Kantoor
Maak een afspraakAanhef
Logo of Punt Makelaars
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
  • Eykmanhof 4 UTRECHT
Foto's 1 - 4
logo of Punt Makelaars
logo of Punt MakelaarsZoek een woning
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in

Wij gebruiken cookies

close cookiebar
Afspraak maken kantoor Utrecht bel 030 2737464 of mail naar utrecht@puntmakelaars.nl
Afspraak maken kantoor Leidsche Rijn bel 030 2416171 of mail naar demeern@puntmakelaars.nl
Maak een afspraak of bel Kantoor Utrecht 030 2737464
of Kantoor Leidsche Rijn 030 2416171