Droomwoning gezocht in Utrecht? Vind het bij Punt Makelaars

Een spannende tijd: op zoek gaan naar een geschikte woning die past bij jouw levensfase. Ongeacht of je kleiner of groter wilt wonen, ver of dichtbij het centrum van Utrecht; Punt Makelaars helpt je met het zoeken naar de perfecte woning. 

Utrecht een stad met vele mogelijkheden

Als je gaat wonen in Utrecht, woon je in het middelpunt van Nederland. Met de prachtige Domtoren, het gemoedelijke centrum, de vele grachten en historische panden als kroonstuk op je uitzicht. Zoek de bedrijvigheid op of geniet van de vele prachtige parken en tuinen die Utrecht rijk is. Ook aan (bij)scholing ontbreekt het niet met de ruime keuze aan universiteiten, MBO’s en HBO’s. Kortom: logisch dat je op zoek bent naar een woning in deze veelzijdige stad.

Een woning zoeken? Wij helpen je verder!

Alleen, waar ga je wonen in Utrecht? Welke wijken en regio’s passen het beste bij jou en jouw wensen? Laat je verrassen en inspireren door ons brede aanbod aan koopwoningen. Of kom eens langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Ons aanbod bestaat uit:

Traditionele makelaardij in een modern jasje

De makelaardij van Punt Makelaars staat te midden van het gezellige centrum Utrecht. Hier steken dagelijks onze NVM-makelaars de koppen bij elkaar om de perfecte woning voor woningzoekenden te zoeken. Wij zijn een traditioneel makelaarskantoor in een modern jasje. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise en een groot netwerk opgebouwd omtrent Utrechtse koopwoningen. Punt Makelaars is daarom ook wel de full service makelaar die: 

  • Je woning voor de hoogste prijs verkoopt
  • Je volledig begeleid in de aankoop van een nieuwe woning.
  • Heldere taxatierapporten opstelt en je een duidelijk beeld geeft van de waarde van je huidige woning en je toekomstige woning; en
  • Je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies.

Kun je ook hulp gebruiken bij het zoeken naar een woning? Maak dan een afspraak!

Wij gaan graag met je op zoek naar die perfecte woning in die ideale wijk. Laat je inspireren en adviseren door onze ervaren NVM-makelaars. Maak een afspraak of kom langs bij ons makelaarskantoor.

Punt-Makelaars-7-aankoop-tips.jpg

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.