• Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
scroll down arrow
Foto 1/8

Appartement kopen | Madridstraat 62


UTRECHT

Vraagprijs € 479.000,- K.K.

In de Parkwachter is dit bijzonder sfeervolle en luxe 3-kamerappartement met berging en parkeerplaats te koop gekomen. De woning is op de vierde verdieping gelegen, heeft een prachtig vrij uitzicht en is aan de rand van Leidsche Rijn Centrum/Park Leeuwensteyn gesitueerd. De woning betreft een doorverkoop en is momenteel in aanbouw.

De Parkwachter is een leuk kleinschalig gebouw, niet te groot en niet te klein. Het gebouw bestaat uit 6 woonlagen met enkel 43 luxe koopappartementen. In de ondergrondse parkeergarage parkeert u uw auto op uw eigen parkeerplaats. Tevens bevinden zich hier de diverse fietsenbergingen. Uiteraard is er een liftinstallatie aanwezig.

Dit fraaie appartement heeft een woonoppervlakte van ruim 108 m²! Naast vloerverwarming én –koeling, beschikt de woning over een mooie en grote buitenruimte!

Indeling
Royale entree, hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer en de keuken zijn aan de zuidzijde gesitueerd met een fraai uitzicht over Park Leeuwensteyn. Vanuit de woonkamer kan het terras van circa 11 m² aan de voorzijde met een schuifpui worden bereikt. De woning zal met een luxe keuken worden opgeleverd, compleet voorzien van alle inbouwapparatuur. Naast een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging is er een koelkast, vriezer en een combi-magnetron aanwezig. Aan de achterzijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers. De moderne en luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met een wastafel. Daarnaast zijn het moderne/hangende toilet met een fontein en de inpandige bergruimte met de techniek en de was-en droogopstelling zijn bereikbaar vanuit de centrale hal.

Het gehele appartement wordt voorzien van vloerverwarming en wordt zeer energiezuinig gebouwd. In de parkeerkelder wordt een vaste eigen parkeerplaats gerealiseerd en daarnaast heb je de beschikking over een separate berging.

Duurzaamheid
De woning wordt bijzonder duurzaam gebouwd met een EPC van maar liefst -0,2. Dat betekent dat het gebouw en de woning energie oplevert. Dit zal worden gerealiseerd door onder andere met gesloten bronnen, warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

De locatie
De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwensteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

De Planning
De bouw is reeds aangevangen waarbij de verwachting is dat de woning medio 2021 zal worden opgeleverd.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om een en ander toe te lichten!

Bijzonderheden:
- De woning zal inclusief een parkeerplaats worden opgeleverd in een parkeersysteem, bovenplek (bouwnummer 133 en A-115 boven);
- De woning zal inclusief een berging worden opgeleverd (bouwnummer 53 van de bergingen);
- Het klimaatsysteem van Klimaatgarant is door de eerste koper afgekocht en vertegenwoordigd een waarde van circa € 15.000;
- De keuken is reeds aangekocht bij SK Superkeukens en vertegenwoordigd een waarde van eveneens circa € 15.000;
- Electrische screens aan de voorzijde (zuidkant);
- Over het gekozen meer- en minderwerk (keuken, tegelwerk en sanitair, deuren, stucwerk, screens, klimaatsysteem e.d.) kunnen we u uitgebreid informeren;
- Servicekosten bedragen zeer waarschijnlijk € 201,45 per maand;
- Het betreft voormalig bouwnummer 37 - woningtype M;
- Het betreft een doorverkoop waardoor de woning kosten koper zal worden verkocht;
- Artikel 13 WBR is van toepassing waarbij het voordeel van de overdrachtsbelasting/BTW ten gunste komt van de verkoper.
- De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven en voorbehoud financiering. De tekst van de NVM koopakte, alsmede de extra clausules, is op verzoek beschikbaar;
- Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woonoppervlakte108 m²
Aantal kamers3
Bouwjaar2020
KantoorDe Meern
Plattegrond
 • Madridstraat 62 UTRECHT
Maak een afspraak
Aanhef
logo of Punt Makelaars
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
 • Madridstraat 62 UTRECHT
Foto's 1 - 8
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor De Meern (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.