• David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
Foto 1/6

Appartement kopen | David van Mollemstraat 19
UTRECHT

Vraagprijs € 310.500,- K.K.

Verkocht

Fase IIb | Laatste kans op uniek wonen in woonbuurt met historie!

Het vierde én laatste woonblok van deze unieke nieuwbouwwijk met historie laat opnieuw een hoogwaardig architectuurbeeld zien. De fraai vormgegeven kappen en grote diversiteit in metselwerk geven de straten karakter. In het hart van het woonblok gaat de grootste binnentuin van Zijdebalen schuil. De schitterend aangelegde tuin is heerlijk licht en ruim. Een genot om naar te kijken of lekker in te zitten.

Het exclusieve karakter van Zijdebalen en de architectuur vindt ook zijn weg terug in het woongenot. Kom thuis en parkeer je auto op de privéparkeerplaats in de garage. Vervolg je weg naar je appartement en ervaar het comfort en de luxe van nieuwbouw. De appartementen krijgen vloerverwarming en een luxe afgewerkte badkamer met tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch. De fraaie keuken heeft een combi-oven, vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat. Het zal je werkelijk aan niets ontbreken. Pak jij deze laatste kans?

Fase IIb bestaat uit 121 appartementen, waarvan wij er 51 verkopen. Het aanbod is bijzonder gevarieerd, met stuk voor stuk een goede, riante buitenruimte. Als kers op de taart verkopen we 3 unieke penthouses, waarbij de lift reikt tot in het appartement zelf!

De energiezuinige koopappartementen zijn verdeeld over vier bijzondere appartementengebouwen die hun naam ontlenen aan de rijke historie van Zijdebalen.

Stel je toch eens voor dat je hier woont aan de mooie Zijdebalenstraat met de nieuwe stadsgracht of aan de Vecht waar je altijd geniet van een vrij uitzicht. Aantrekkelijk vooruitzicht? Kom dan in actie. Wie weet ben jij de eerste die één van de laatste appartementen in Zijdebalen koopt.

Bouwnummer 4.062
2-kamerappartement (1 slaapkamer) gelegen op de eerste verdieping
Woonoppervlak 78 m2
Buitenruimte: balkon 8 m2 gelegen op het zuiden
Koopsom € 310.500,- v.o.n.

De Lubrofabriek
De Utrechtse Luxe Brood- en Banketbakkerij (Lubro) werd in 1919 opgericht. De Lubro broodfabriek op Zijdebalen, op de hoek van de Zeedijk en de Zijdebalenstraat, werd in 1949 gebouwd. In 2004 sloot de bakkerij haar deuren.

De Lubro is een fraai stukje naoorlogs industrieel erfgoed. Langs de Vecht staat het kenmerkende bakstenen kantoorgebouw met karakteristieke raampartijen. Daarachter ligt de betonnen tweelaagse voormalige productiehal van de bakkerij, met bijzondere gebogen dakspanten.

De Lubro zal behouden blijven en wordt geïntegreerd in de plannen van woonblok 4. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe invulling. Een mix van (creatieve) bedrijvigheid en een mooie horecafunctie (restaurant) voorzien van een heerlijk terras in de Zijdebalenstraat zal de fabriek tot een aantrekkelijke centrale plek in Zijdebalen maken. In de voormalige productiehal komen zes ruime industriële herenhuizen. Deze herenhuizen worden op een later moment in verkoop gebracht.

Woonoppervlakte78 m²
Perceeloppervlakte78 m²
Aantal kamers2
Bouwjaar2019
KantoorUtrecht
Maak een afspraakAanhef
logo of Punt Makelaars
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
 • David van Mollemstraat 19 UTRECHT
Foto's 1 - 6
logo of Punt MakelaarsZoek een woning
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in

Wij gebruiken cookies

close cookiebar
Afspraak maken? Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail ons naar utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mailadres demeern@puntmakelaars.nl.
Bel ons kantoor in Utrecht (tel. 030 2737464) of e-mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Kantoor Leidsche Rijn (tel. 030 2416171) e-mail demeern@puntmakelaars.nl.