Tweelaagse Tuinwoningen

Koopprijs
€ 427.500,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Benedenwoning

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 37 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 35 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
– Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
– Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 tot 101 m2;
– Bovenwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 80 m2;
– Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

De tweelaagse Tuinwoningen
De tweelaagse Tuinwoningen hebben een gevoel van wonen in een gezinswoning. Het woonoppervlakte bedraagt circa 78 tot 95 m2 en met een privé achtertuin van circa 20 tot 25 m2 heeft deze woning voldoende ruimte om met meerdere mensen in de tuin te genieten van de zon. De woningen aan de Laan van Moskou beschikken aan de achterzijde over een terras. De achtertuin/het terras grenst direct aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m2 wat een verlengde is van de eigen tuin. De begane grond van alle woningen beschikt over extra verdiepingshoogte. Zo telt de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning een verdiepingshoogte tot wel 4,15 meter! Daarnaast kent de verdiepingshoogte van de eerste verdieping van een aantal van deze Tuinwoningen ook een hogere verdiepingshoogte tot wel 4 meter. Deze hoge verdiepingshoogte in combinatie met grote glazen gevelpuien zorgt voor lichte ruimtes met veel daglicht, waar het fijn verblijven is.

Van de in totaal acht tweelaagse Tuinwoningen in Wilg, zijn er zes gelegen in blok B aan de Zagrebstraat en liggen er twee Tuinwoningen in blok K aan de groene Belgradostraat. Deze twee woningen beschikken naast de achtertuin ook nog over een voortuin die gelegen is op het zuiden. Op de begane grond bevindt het woongedeelte waardoor je via de ruime glazen gevelpui zo de privé achtertuin kunt in lopen. Op de bovengelegen verdieping bevinden zich minimaal twee aparte slaapkamers, een berging en een compleet ingerichte badkamer.

Deze tweelaagse Tuinwoningen beschikken naast een berging in de woning ook nog over een externe berging van minimaal 5 m2 in de ondergrondse garage van Wilg.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul het interesseformulier in op de projectwebsite en we houden u op de hoogte!

Bouwnummers