Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K

Koopprijs
€ 449.000,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Benedenwoning

DE BOUW IS VAN START!

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 37 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 35 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
– Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
– Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 tot 101 m2;
– Bovenwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 80 m2;
– Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

Tweelaagse Tuinwoningen
De tweelaagse Tuinwoningen in blok I, J en K hebben een gevoel van wonen in een ruime gezinswoning. Het woonoppervlakte bedraagt circa 80 tot 101 m2 over twee woonlagen. Met ook nog eens een privé achtertuin van circa 20 tot 30 m2 heeft deze woning voldoende ruimte om met vrienden en familie heerlijk in de tuin te genieten van de zon. Deze achtertuinen grenzen direct aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m2 wat een verlengde is van de eigen tuin.

De begane grond van alle woningen beschikt over extra verdiepingshoogte. Zo telt de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning een verdiepingshoogte tot wel 4,15 meter! Daarnaast kent de verdiepingshoogte van de eerste verdieping van een aantal van deze Tuinwoningen ook een hogere verdiepingshoogte tot wel 4 meter. Deze hoge verdiepingshoogte in combinatie met grote glazen gevelpuien zorgt voor lichte ruimtes met veel daglicht, waar het fijn verblijven is.

De eerste verdieping van deze Tuinwoningen is een splitlevel verdieping, met slaapkamers, een badkamer en technische ruimte.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Bouwnummers

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 116a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 120a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 122a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 123a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 119a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 115a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 118a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 121a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 124a

Utrecht – Tweelaagse Tuinwoningen – Blok I, J & K 117a