Poortwoning

Koopprijs
€ 485.000,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Bovenwoning

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 37 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 35 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
– Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
– Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 tot 101 m2;
– Bovenwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 80 m2;
– Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

Poortwoning
De enige poortwoning in Wilg heeft een woonoppervlakte van circa 97 m2. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken op de derde woonlaag. De toegang van deze woning bevindt zich op de tweede woonlaag. Op de eerste woonlaag heeft deze woning twee ruime slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer.

Deze woning beschikt over drie woonlagen en is gelegen in blok C aan de Laan van Moskou. Vanuit deze woning heb je aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het groen en het water.

De woning beschikt aan de achterzijde over een terras van circa 12 m2. Dit terras is gelegen op het zuiden en grenst aan de galerij. De galerij leidt bij vertrek vanuit de woning tot het trappenhuis waar je met de trap of met de lift wordt gebracht naar straatniveau. Daarnaast heb je als bewoner van deze unieke poortwoning toegang tot de binnentuin van circa 1.000 m2 waar je ook heerlijk kunt verblijven en genieten van een hapje en een drankje met je buren.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creƫren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul het interesseformulier in op de projectwebsite en we houden u op de hoogte!

Bouwnummers