Herenhuizen

Koopprijs
€ 795.000,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning

Stads wonen, om de hoek van het historische centrum van Utrecht, omgeven door accenten uit het verleden van de locatie. Dat is wonen in Concordia. Ben je op zoek naar een ruime woning met woonkeuken, royale woonkamer en 4 grote slaapkamers? Deze 4-laagse duurzame stadswoningen hebben 2 slaapkamers op de 2e verdieping én 2 slaapkamers op de 3e verdieping. Hier woon je om de hoek van het historische centrum van Utrecht met alle stadse voorzieningen in de buurt. Bovendien beschikken de woningen over een eigen tuin met berging én een eigen parkeerplaats in de naastgelegen parkeerkelder. Ideaal!

Wooncomfort op 4 volledige woonlagen
Via het portiek aan de voorzijde stap je de woning binnen in de ruime entree met toilet en meterkast. Op deze woonlaag vind je ook een royale open woonkeuken met plek om een tafel neer te zetten voor 6 of meer personen. Een heerlijke ruimte om in samen te komen met vrienden of familie om lekker te eten of te borrelen. De hoge ramen zorgen hier voor veel lichtinval en er is een deur naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de royale woonkamer met genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek. Hier kun je een gezellige plek creëren om ‘s avonds tot rust te komen. De hele woning is voorzien van vloerverwarming dus nooit meer koude voeten.

Aan ruimte geen gebrek

Op de 2e verdieping zijn er 2 royale slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer, voorzien van een wastafel en inloopdouche. Op de 3e verdieping is nog een 3e en 4e ruime slaapkamer en een technische ruimte. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De woning is energieneutraal, heeft zonnepanelen, een WTW-installatie en een warmtepomp voor een zo laag mogelijke energierekening. De fietsen kun je kwijt in de berging in de achtertuin. De auto parkeer je op jouw eigen parkeerplaats in de naastgelegen parkeerkelder.

Ongekend duurzaam en comfortabel
Jouw woning is energieneutraal en voorzien van slimme duurzame technieken zoals een WTW-installatie, warmtepomp en PVT-panelen op het dak. Deze thermische en fotovoltaïsche panelen leveren zowel elektra als warmte voor de woning. Behalve verwarmen, is het in de zomer ook mogelijk om de woning met deze installatie te koelen. Naast de warmtepomp is er ook een boilervat voor de opslag van warm water. Beide installaties zijn natuurlijk netjes weggewerkt in de technische ruimte op de 3e verdieping. Bovendien is de hele woning voorzien van vloerverwarming dus nooit meer last van koude voeten. Hoe fijn is dat?

Bouwnummers