Drielaagse Tuinwoningen

Koopprijs
€ 605.000,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Benedenwoning

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 37 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 35 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
– Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
– Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 tot 101 m2;
– Bovenwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 80 m2;
– Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

Drielaagse Tuinwoning
De drielaagse Tuinwoning heeft dankzij zijn grootte het gevoel van een herenhuis. Het woonoppervlakte van deze woningen ligt tussen de circa 119 en 129 m2. Met een privé achtertuin van circa 20 tot 25 m2 heeft deze woning voldoende ruimte om met meerdere mensen in de tuin heerlijk te genieten van de zon. De achtertuin grenst direct aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m2 wat een verlengde is van de eigen tuin. De begane grond en een gedeelte van de woonruimte op de eerste verdieping van deze Tuinwoningen beschikt over een extra verdiepingshoogte. Zo telt de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning een verdiepingshoogte tot wel 4,15 meter! Daarnaast kent ook de woonruimte/kamer aan de achtergevel op de eerste verdieping een hogere verdiepingshoogte tot wel 4 meter. Deze hoge verdiepingshoogte in combinatie met grote glazen gevelpuien zorgt voor lichte ruimtes met veel daglicht, waar het fijn verblijven is. De tweede verdieping heeft een standaard verdiepingshoogte van circa 2,60 meter.

De vier drielaagse Tuinwoningen zijn gelegen in blok C aan de Laan van Moskou. Deze woningen hebben aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het groen en het water. Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte waardoor je via de ruime glazen gevelpui zo de privé achtertuin kunt in lopen. Op de bovengelegen verdiepingen bevinden zich minimaal 3 aparte kamers waardoor er genoeg vrijheid is om meerdere slaapkamers en een werkkamer te maken. Daarnaast is het zelfs nog mogelijk om nog een extra kamer toe te voegen. De berging met technische installaties bevindt zich binnen handbereik op de eerste verdieping. Naast de installaties is hier ook plek voor de wasmachine of droger en is er ruimte om overige spullen op de bergen. De compleet ingerichte badkamer bevindt zich naast de slaapkamers op de tweede verdieping.

Deze Tuinwoningen beschikken naast een berging in de woning ook nog over een externe berging van minimaal 5 m2 in de ondergrondse parkeergarage van Wilg.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul het interesseformulier in op de projectwebsite en we houden u op de hoogte!

Bouwnummers