Drielaagse Herenhuizen

Koopprijs
€ 735.000,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Herenhuis
Woonhuistype
Tussenwoning

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 35 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 35 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
– Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
– Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
– Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
– Herenhuizen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 136 m2 tot 139 m2;
– Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

Drielaagse herenhuizen
De drielaagse herenhuizen hebben een woonoppervlakte van circa 137 tot 140 m2 en beschikken ook over een privé achtertuin van circa 30 m2 en een voortuin aan de autovrije speelstraat. Hier komen gegarandeerd geen auto’s, waardoor veiligheid en vrijheid ontstaat om de kinderen lekker op straat te laten spelen.

De achtertuinen grenzen ook allemaal aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m2 wat een verlengde is van de eigen tuin. De begane grond en een gedeelte van de woonruimte op de eerste verdieping van de woningen beschikt over een extra verdiepingshoogte. Zo telt de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning een verdiepingshoogte tot wel 4 meter! Daarnaast kent ook de woonruimte/kamer aan de achtergevel op de eerste verdieping een hogere verdiepingshoogte tot wel 3,50 meter. Deze hoge verdiepingshoogte in combinatie met grote glazen gevelpuien zorgt voor lichte ruimtes met veel daglicht, waar het fijn verblijven is. De overige verdiepingen beschikken over een standaard verdiepingshoogte van circa 2,60 meter.

De acht drielaagse herenhuizen in Wilg zijn gelegen in de blokken I en J aan de groene Belgradostraat. De voortuin van deze herenhuizen ligt heerlijk op het zuiden, waardoor er ook aan de voorzijde van de woning gelegenheid ontstaat om buiten in je eigen tuin te genieten van de zon. Daarnaast beschikken deze woningen nog over een extra buitenruimte op de tweede verdieping, waarboven op een erker een balkon is gecreëerd. Genoeg buitenruimtes bij deze woning dus!

Op de begane grond bevindt het woongedeelte, waardoor je via de ruime glazen gevelpui zo de privé achtertuin kunt in lopen. Op de bovengelegen verdiepingen bevinden zich minimaal drie aparte kamers waardoor er genoeg vrijheid is om meerdere slaapkamers en bijvoorbeeld een werkkamer te maken. Daarnaast is het indien gewenst, ook nog mogelijk om een extra kamer toe te voegen. De berging met de technische installaties bevindt zich binnen handbereik op de eerste verdieping. Naast de installaties is er hier ook plek voor de wasmachine en/of droger en is er ruimte om overige spullen zoals de stofzuiger op te bergen. De compleet ingerichte badkamer bevindt zich naast de slaapkamers op de tweede verdieping.

Deze herenhuizen beschikken naast een berging in de woning ook nog over een externe berging van minimaal 5 m2 in de ondergrondse garage van Wilg.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul het interesseformulier in op de projectwebsite en we houden u op de hoogte!

Bouwnummers