3-kamer appartement

Koopprijs
€ 337.500,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Portiekflat

Naar een koffietentje of even shoppen?
Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen. Centraler dan Concordia kan bijna niet! Je pakt gewoon je fiets, want alles is dichtbij. En je woont ook nog eens in een nieuw en comfortabel appartement! Wil jij hier wonen? De 3-kamerappartementen in Concordia Fase 2 met 2 slaapkamers en een fijn balkon op het westen komen nu beschikbaar. Is dit iets voor jou?

Fijn balkon op ‘t westen
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je vanaf de galerij de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair), technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte loop je via de openslaande deuren zo naar je balkon op het westen dat aan de galerij zit. Genieten van een middag- en avondzonnetje doe je daar! Heerlijk, niet?

Twee slaapkamers en gloednieuwe badkamer
De twee slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Bouwnummers

Utrecht – 3-kamer appartement 36

Utrecht – 3-kamer appartement 29

Utrecht – 3-kamer appartement 27

Utrecht – 3-kamer appartement 25

Utrecht – 3-kamer appartement 37

Utrecht – 3-kamer appartement 35

Utrecht – 3-kamer appartement 16

Utrecht – 3-kamer appartement 30

Utrecht – 3-kamer appartement 20

Utrecht – 3-kamer appartement 26

Utrecht – 3-kamer appartement 28

Utrecht – 3-kamer appartement 19

Utrecht – 3-kamer appartement 15

Utrecht – 3-kamer appartement 18

Utrecht – 3-kamer appartement 17