2-kamer appartement

Koopprijs
€ 327.500,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Portiekflat

Concert bij Tivoli of drankje op ‘t Domplein
Cultuur hangt in de lucht en horeca vind je om de hoek: dat is wonen in Concordia. Je woont op een plek met historie en toch is jouw appartement van alle moderne gemakken voorzien. Je bent zo bij TivoliVredenburg voor een tof concert of op het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. De 2-kamerappartementen in Concordia Fase 2 met 1 slaapkamer en een goede woonkamer komen nu beschikbaar. Zie je jezelf hier al wonen?

Terras op ’t westen of fijn uitzicht!
Wat een comfortabel appartement! Concordia kent drie verschillende typen 2-kamerappartementen. Aan de Oudenoord kun je met een trapje direct vanaf de straat bij je eigen voordeur komen voor de appartementen op de begane grond. De overige appartementen zijn bereikbaar via de hoofdentree. De appartementen hebben een separaat toilet naast de badkamer (Geberit sanitair) en in de technische ruimte is plek voor de wasmachine en droger. Ook hebben ze een ruime slaapkamer. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. De appartementen aan de Oudenoord hebben een heerlijk terras op het westen. Zie je jezelf hier al zitten?

Gloednieuwe badkamer, één slaapkamer
De slaapkamer is in elk appartement lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Bouwnummers

Utrecht – 2-kamer appartement 43

Utrecht – 2-kamer appartement 40

Utrecht – 2-kamer appartement 5

Utrecht – 2-kamer appartement 23

Utrecht – 2-kamer appartement 38

Utrecht – 2-kamer appartement 33

Utrecht – 2-kamer appartement 4

Utrecht – 2-kamer appartement 6

Utrecht – 2-kamer appartement 39

Utrecht – 2-kamer appartement 1

Utrecht – 2-kamer appartement 9

Utrecht – 2-kamer appartement 8

Utrecht – 2-kamer appartement 3

Utrecht – 2-kamer appartement 2