Utrecht – Tweelaagse Bovenwoningen – Blok K 124b

  • 80 m2

  • 3 kamers

DE BOUW IS VAN START! Koop nu een Herenhuis in New Roots fase 1b onder voorbehoud verkoop eigen woning! Vraag naar de mogelijkheden! Wonen in New Roots Binnen New Roots…

Utrecht | 420000 V.O.N.

Woning omschrijving

DE BOUW IS VAN START! Koop nu een Herenhuis in New Roots fase 1b onder voorbehoud verkoop eigen woning! Vraag…...

DE BOUW IS VAN START!

Koop nu een Herenhuis in New Roots fase 1b onder voorbehoud verkoop eigen woning! Vraag naar de mogelijkheden!

Wonen in New Roots
Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken, zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2, waarin in totaal 207 koopwoningen zullen worden gerealiseerd.

Fase 1b | 37 vrije sector koopwoningen
In fase 1b komen er 35 vrije sector koopwoningen in New Roots. De hoofd-woningtypen zijn als volgt;
- Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 77 m2 tot 94 m2;
- Poortwoning met een woonoppervlakte van ca. 97 m2;
- Tuinwoningen (3-laags) met een woonoppervlakte van ca. 118 m2 tot 128 m2;
- Tuinwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 tot 101 m2;
- Bovenwoningen (2-laags) met een woonoppervlakte van ca. 80 m2;
- Herenhuizen (4-laags) met een woonoppervlakte van ca. 170 m2 tot 192 m2.

Tweelaagse Bovenwoningen
De tweelaagse bovenwoningen kennen door de efficiënte indeling een ruim leefprogramma binnen het aantal beschikbare vierkante meters woonoppervlak. Het woonoppervlakte van deze bovenwoningen is ongeveer 80 m2. Op de eerste woonlaag van deze woningen bevindt zich het woongedeelte met de open keuken. Op de bovengelegen verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en de technische ruimte.

De bovenwoningen komen naast de twee reeds verkochte bovenwoningen in blok K aan de groene Belgradostraat. Met aan de voorzijde een heerlijk terras van ca. 5 m2. De voordeur van deze Bovenwoning bevindt zich aan de galerij aan de achterzijde. Deze galerij is middels een afgesloten trapopgang vanaf de Belgradostraat bereikbaar.

Locatie
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.
New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De binnentuin
Woongebouw Wilg in New Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. De afsluitbare binnentuin is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De mogelijkheden om flora en fauna hier te laten groeien, zijn dan ook oneindig. Hiermee leveren we een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied.

Duurzaam wonen
Alle woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Energie haal je bijvoorbeeld uit de zonnepanelen op het dak van New Roots, het aangebrachte groen op de gevels en daken zorgt voor de nodige isolatie en voorkomt hitte. Het regenwater wordt opgevangen om de planten in de binnentuin en bloembaken te bewateren. Natuurlijk mag ook de vloerverwarming en vloerkoeling niet ontbreken.

Door de duurzaamheid van New Roots heb je als koper het recht om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Kenmerken

Vraagprijs €420000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2023
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 80 m2
Woonlagen 2
Isolatie Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas
Verwarming Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel
Voorzieningen Zonnepanelen, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie
Isolatie Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht