Utrecht – 3-kamer appartement 35

  • 55 m2

  • 3 kamers

Supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand Vanavond ga je lekker koken voor vrienden. Boodschappen nodig? Die haal je bij de Albert Heijn op 5 minuten lopen. Of misschien ga je…

Utrecht | 441000 V.O.N.

Woning omschrijving

Supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand Vanavond ga je lekker koken voor vrienden. Boodschappen nodig? Die haal je bij de…...

Supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand
Vanavond ga je lekker koken voor vrienden. Boodschappen nodig? Die haal je bij de Albert Heijn op 5 minuten lopen. Of misschien ga je even naar de Biologische Boerenmarkt voor verse groenten. Toch nog even shoppen in Hoog Catharijne? Waarom niet! Alles is op fiets- of loopafstand van Concordia! Interesse? Dit 3-kamerappartement op de 3e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 55 m2 met 2 slaapkamers en een fijn groot balkon op het westen komt nu beschikbaar. Pluspunt: de badkamer is inclusief! Daar hoef je dus niet over na te denken, ideaal! Iets voor jou?

Genieten: middag- en avondzon op je grote balkon
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je via de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger, technische ruimte en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte stap je via de openslaande deur zo op je balkon. Heerlijk, niet?

2 slaapkamers en badkamer (inclusief)
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en 2 wastafels). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €441000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht