Utrecht – 3-kamer appartement 30

  • 46 m2

  • 3 kamers

Start de dag bij ’T koffieboontje! Vanuit Concordia wandel of fiets je zo naar de winkelstraat van Utrecht om je kledingkast aan te vullen. Maar je start je dag eerst…

Utrecht | 338500 V.O.N.

Woning omschrijving

Start de dag bij ’T koffieboontje! Vanuit Concordia wandel of fiets je zo naar de winkelstraat van Utrecht om je…...

Start de dag bij ’T koffieboontje!
Vanuit Concordia wandel of fiets je zo naar de winkelstraat van Utrecht om je kledingkast aan te vullen. Maar je start je dag eerst met een koffietje bij ’T koffieboontje. Geen moeilijk gedoe, want je pakt gewoon je fiets. Iets voor jou? Dan is dit 3-kamerappartement op de 2e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 46 m2 met 2 slaapkamers en een fijn balkon op het westen misschien iets voor jou! De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken, fijn hè?

Middag- en avondzon op je balkon
Wat een comfortabel appartement! Zodra je via de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger, technische ruimte en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte loop je via de openslaande deur zo naar je balkon. Heerlijk, niet?

2 slaapkamers en nieuwe badkamer
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €338500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 46 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht