Utrecht – 3-kamer appartement 27

  • 46 m2

  • 3 kamers

Naar een koffietentje of even shoppen? Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te…

Utrecht | 338500 V.O.N.

Woning omschrijving

Naar een koffietentje of even shoppen? Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna…...

Naar een koffietentje of even shoppen?
Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen. Centraler dan Concordia kan bijna niet! Je pakt gewoon je fiets, want alles is dichtbij. En je woont ook nog eens in een nieuw en comfortabel appartement! Wil jij hier wonen? De 3-kamerappartementen in Concordia Fase 2 met 2 slaapkamers en een fijn balkon op het westen komen nu beschikbaar. Is dit iets voor jou?

Fijn balkon op ‘t westen
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je vanaf de galerij de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair), technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte loop je via de openslaande deuren zo naar je balkon op het westen dat aan de galerij zit. Genieten van een middag- en avondzonnetje doe je daar! Heerlijk, niet?

Twee slaapkamers en gloednieuwe badkamer
De twee slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €338500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 46 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht