Utrecht – 3-kamer appartement 25

  • 55 m2

  • 3 kamers

Hapje eten op ’t Domplein of naar Stadsschouwburg? Even een latte macchiato bij The Village Coffee & Music en daarna door naar een voorstelling in de Stadsschouwburg. Wat een leven!…

Utrecht | 441000 V.O.N.

Woning omschrijving

Hapje eten op ’t Domplein of naar Stadsschouwburg? Even een latte macchiato bij The Village Coffee & Music en daarna…...

Hapje eten op ’t Domplein of naar Stadsschouwburg?
Even een latte macchiato bij The Village Coffee & Music en daarna door naar een voorstelling in de Stadsschouwburg. Wat een leven! In Concordia woon je overal dichtbij. En toch heb je alle comfort in dit 3-kamerappartement op de 2e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 55 m2 met 2 slaapkamers en een fijn groot balkon op het westen. Pluspunt: de badkamer is inclusief! Daar hoef je dus niet over na te denken, ideaal! Iets voor jou?

Fijne leefkeuken, middag- en avondzon op balkon
Wat een comfortabel appartement! Zodra je via de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger, technische ruimte en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte stap je via de openslaande deur zo op je balkon. Heerlijk, niet?

2 slaapkamers en badkamer (inclusief)
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en 2 wastafels). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €441000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht