Utrecht – 3-kamer appartement 16

  • 46 m2

  • 3 kamers

Terrasje op Domplein of naar Pathé? Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Concordia wandel of fiets je zo naar het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. En daarna ga je naar…

Utrecht | 337500 V.O.N.

Woning omschrijving

Terrasje op Domplein of naar Pathé? Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Concordia wandel of fiets je zo naar het gezellige Domplein…...

Terrasje op Domplein of naar Pathé?
Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Concordia wandel of fiets je zo naar het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. En daarna ga je naar de nieuwste film bij Pathé. Alles is dichtbij! Interesse? Dan is dit 3-kamerappartement op de 1e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 46 m2 met 2 slaapkamers en een fijn balkon op het westen misschien wel iets voor jou! De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken, ideaal!

Heerlijk balkon op ‘t westen
Wat een comfortabel appartement! Zodra je via de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor de wasmachine en droger, technische ruimte en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte loop je via de openslaande deur zo naar je balkon. Heerlijk, niet?

2 slaapkamers en nieuwe badkamer
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €337500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 46 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht