Utrecht – 3-kamer appartement 15

  • 55 m2

  • 3 kamers

Naar koffietentje of even shoppen? Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen.…

Utrecht | 440000 V.O.N.

Woning omschrijving

Naar koffietentje of even shoppen? Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door…...

Naar koffietentje of even shoppen?
Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen. Centraler dan Concordia kan bijna niet! Wil jij hier wonen? Dit 3-kamerappartement op de 1e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 55 m2 met 2 slaapkamers en een fijn groot balkon op het westen komt nu beschikbaar. De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken! Iets voor jou?

Heerlijk balkon op ‘t westen
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je via de voordeur binnenkomt, stap je meteen in het woongedeelte. Dit is een open ruimte waar zich ook de meterkast bevindt, met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Hier vind je ook de deur naar de hal met een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor de wasmachine en droger, technische ruimte en 2 slaapkamers. Vanuit de woonruimte stap je via de openslaande deur zo op je balkon. Heerlijk, niet?

2 slaapkamers en badkamer (inclusief)
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!


Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €440000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht