Utrecht – 2-kamerappartementen type A 5

  • 49 m2

  • 2 kamers

VERKOOP GESTART! Wisselspoor; een stoer, stukkie stad! Hoe gaaf is dit! Je eigen 2-kamerappartement op Wisselspoor, met alles erop en eraan. Een zeer efficiënt appartement, met een praktische indeling, een…

Utrecht | 337250 V.O.N.

Woning omschrijving

VERKOOP GESTART! Wisselspoor; een stoer, stukkie stad! Hoe gaaf is dit! Je eigen 2-kamerappartement op Wisselspoor, met alles erop en…...

VERKOOP GESTART!

Wisselspoor; een stoer, stukkie stad!

Hoe gaaf is dit! Je eigen 2-kamerappartement op Wisselspoor, met alles erop en eraan. Een zeer efficiënt appartement, met een praktische indeling, een balkon over de volle breedte van het appartement en een compleet afgewerkte badkamer. Daarnaast wordt het appartement standaard opgeleverd met een keuken.

34 betaalbare 2-kamerappartementen:
- woonoppervlakte van circa 44 – 49 m2;
- privé buitenruimte in de vorm van een terras of balkon;
- gemeenschappelijke binnentuin;
- zeer energiezuinig, energielabel A+ of A++;
- gemeenschappelijke fietsenstalling;
- koopsom van € 298.500,- tot € 338.250 vrij op naam.

Op alle appartementen in Wisselspoor is een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht van toepassing.

Planning
De verkoop start digitaal op 30 oktober 2023! Vanaf dat moment kun je via de projectwebsite je inschrijving versturen.
- Start verkoop: 30 oktober 2023
- Start bouw (indicatie): maart 2024
- Oplevering (indicatie): eind 2025
- Start bouw (veld 9 + 10): reeds gestart

Financiële zekerheid
De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuwe woning. Daarom is het handig om te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Onderdeel van de toewijzing in Wisselspoor vormt een financiële toets. De adviseurs van De Hypotheekshop Utrecht Centrum en de Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Neem daarom dan ook nu contact met hen op!

Locatie
Wisselspoor vind je in het centrum van Utrecht. Een tikkie verscholen, toch overal dichtbij. Dat maakt het zo bijzonder. Geen buitenwijk, maar een binnenwijk. Wisselspoor is gelegen op elke route, omgeven door populaire stadswijken en maar 10 minuten fietsen van het Centraal Station. Treinen zoemen voorbij, de winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn om de hoek en de gloednieuwe Singel is niet veel verder. Wil je toch wat verder weg? Pak dan één van de elektrische deelauto's die aan de rand van de wijk voor je klaar staan.

Gekenmerkt door de prachtige hallen en sporen ademt Wisselspoor haar industriële verleden. Hier vind je een bijzonder karaktervol gebied. Een gebied dat prikkelt en vraagt om ontdekt te worden. Stoere elementen vormen de basis voor het creëren van een aangenaam en ontspannen woon- en werkgebied. Een stadswijk met een gevarieerde mix aan woningen. Het is er autoluw en je vindt er fijne stedelijke parkjes, hofjes en pleintjes waar je elkaar kunt ontmoeten.

Stoer Stukkie Stad
Wisselspoor is een stoer stukkie stad. Daar waar ooit het Werkspoor was. Waar gewerkt werd. Met metaal op metaal, hoorbaar tot bovenop de Dom.
De wijk is gevestigd op het terrein van de voormalige Koninklijke Nederlandse Fabriek voor Werktuigen en Spoormaterieel. Ooit met 5000 werknemers de grootste werkgever van onze stad. Waar jij gaat wonen, werden treinen van onverwoestbare kwaliteit gebouwd. Iconen van Utrechtse bedrijvigheid.

Ga voor meer informatie naar de projectwebsite: www.utrechtwisselspoor.nl, voor alle aanvullende informatie en documentatie.

Kenmerken

Vraagprijs €337250 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2024
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 49 m2
Woonlagen 1
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Isolatie Volledig geïsoleerd
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

  • In woonwijk

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht