Utrecht – 2-kamer appartement 9

  • 45 m2

  • 2 kamers

Hapje eten op ’t Domplein of naar Stadsschouwburg? Even een latte macchiato bij The Village Coffee & Music en daarna door naar een voorstelling in de Stadsschouwburg. Wat een leven!…

Utrecht | 335000 V.O.N.

Woning omschrijving

Hapje eten op ’t Domplein of naar Stadsschouwburg? Even een latte macchiato bij The Village Coffee & Music en daarna…...

Hapje eten op ’t Domplein of naar Stadsschouwburg?
Even een latte macchiato bij The Village Coffee & Music en daarna door naar een voorstelling in de Stadsschouwburg. Wat een leven! In Concordia woon je overal dichtbij. En toch heb je alle comfort in dit 2-kamerappartement op de begane grond in Concordia appartementen fase 1 van circa 45 m2 met 1 slaapkamer. Pluspunt: de badkamer is inclusief! Daar hoef je dus niet over na te denken, ideaal! Iets voor jou?

Open woonruimte met leefkeuken
Even binnenkijken? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor de wasmachine en droger en deur naar de woonkamer. Via de badkamer bereik je de technische ruimte. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de woonkamer stap je zo in de ruime slaapkamer met lekker veel raampartijen. Fijn!

Lichte slaapkamer en gloednieuwe badkamer
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!


Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €335000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 45 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht