Utrecht – 2-kamer appartement 43

  • 45 m2

  • 2 kamers

Start de dag bij ’T koffieboontje! Vanuit Concordia wandel of fiets je zo naar de winkelstraat van Utrecht om je kledingkast aan te vullen. Maar je start je dag eerst…

Utrecht | 329500 V.O.N.

Woning omschrijving

Start de dag bij ’T koffieboontje! Vanuit Concordia wandel of fiets je zo naar de winkelstraat van Utrecht om je…...

Start de dag bij ’T koffieboontje!
Vanuit Concordia wandel of fiets je zo naar de winkelstraat van Utrecht om je kledingkast aan te vullen. Maar je start je dag eerst met een koffietje bij ’T koffieboontje. Geen moeilijk gedoe, want je pakt gewoon je fiets. Iets voor jou? Dan is dit 2-kamerappartement in Concordia appartementen fase 1 van circa 45 m2 met 1 slaapkamer misschien iets voor jou! De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken, fijn hè?

Open woonruimte met leefkeuken en gloednieuwe badkamer
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger en deur naar de woonkamer. Via de badkamer bereik je de technische ruimte. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de woonkamer stap je zo in de ruime slaapkamer met lekker veel raampartijen.

Energiezuinig met A+++-label
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!


Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €329500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 45 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht