Utrecht – 2-kamer appartement 40

  • 46 m2

  • 2 kamers

Stand-upcomedy bij Stadsschouwburg of Kinepolis? We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar centraler wonen dan in Concordia kan haast niet. Lekker even naar Kinepolis voor de nieuwste film of…

Utrecht | 339000 V.O.N.

Woning omschrijving

Stand-upcomedy bij Stadsschouwburg of Kinepolis? We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar centraler wonen dan in Concordia kan haast…...

Stand-upcomedy bij Stadsschouwburg of Kinepolis?
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar centraler wonen dan in Concordia kan haast niet. Lekker even naar Kinepolis voor de nieuwste film of naar de Stadsschouwburg voor stand-upcomedy; je pakt gewoon je fiets. Hoe fijn is dat? Alles is dichtbij! Interesse? Dan is dit 2-kamerappartement op de 3e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 46 m2 met 1 slaapkamer en een fijn balkon misschien iets voor jou! Pluspunt: de badkamer is inclusief, ideaal niet! Iets voor jou?

Heerlijk balkon en gloednieuwe badkamer
Even binnenkijken? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger, technische ruimte, slaapkamer en deur naar de woonkamer. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Recht tegenover je voordeur zit een heerlijk balkon. Zie je jezelf hier al zitten? Optioneel is het ook mogelijk om van dit appartement een 3-kamer appartement te maken zoals bouwnummer 36.

Energiezuinig met A+++-label
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €339000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 46 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht