Utrecht – 2-kamer appartement 39

  • 46 m2

  • 2 kamers

Concert bij Tivoli of drankje op ‘t Domplein Cultuur hangt in de lucht en horeca vind je om de hoek: dat is wonen in Concordia. Je woont op een plek…

Utrecht | 339000 V.O.N.

Woning omschrijving

Concert bij Tivoli of drankje op ‘t Domplein Cultuur hangt in de lucht en horeca vind je om de hoek:…...

Concert bij Tivoli of drankje op ‘t Domplein
Cultuur hangt in de lucht en horeca vind je om de hoek: dat is wonen in Concordia. Je woont op een plek met historie en toch is jouw appartement van alle moderne gemakken voorzien. En ben je zo bij TivoliVredenburg voor een tof concert of op het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. Dit 2-kamerappartement op de 3e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 46 m2 met 1 slaapkamer en een fijn balkon op het westen komt nu beschikbaar. Pluspunt: de badkamer is inclusief, ideaal niet! Interesse?

Heerlijk balkon met middag- en avondzon, nieuwe badkamer
Wat een comfortabel appartement! Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger, technische ruimte, slaapkamer en deur naar de woonkamer. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Recht tegenover je voordeur zit een heerlijk balkon. Zie je het voor je? Optioneel is het ook mogelijk om van dit appartement een 3kamer appartement te maken zoals bouwnummer 37.

Energiezuinig met A+++-label
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!


Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €339000 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 46 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht