Utrecht – 2-kamer appartement 33

  • 45 m2

  • 2 kamers

Hapje eten om de hoek en door naar Tivoli?Lekker een hapje eten bij Gys en daarna door naar een tof concert in TivoliVredenburg. Misschien aansluitend nog een borrel op het…

Utrecht | 328500 V.O.N.

Woning omschrijving

Hapje eten om de hoek en door naar Tivoli?Lekker een hapje eten bij Gys en daarna door naar een tof…...

Hapje eten om de hoek en door naar Tivoli?Lekker een hapje eten bij Gys en daarna door naar een tof concert in TivoliVredenburg. Misschien aansluitend nog een borrel op het Domplein? Waarom niet! Alles is dicht bij Concordia. Iets voor jou? Dan is dit 2-kamerappartement op de 2e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 45 m2 met 1 slaapkamer misschien iets voor jou! De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken, ideaal!

Genieten: middag- en avondzon op je balkon
Even binnenkijken? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger en deur naar de woonkamer. Via de badkamer bereik je de technische ruimte. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de woonkamer stap je zo in de ruime slaapkamer met lekker veel raampartijen. Fijn!

Gloednieuwe badkamer (inclusief)
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €328500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 45 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht