Utrecht – 2-kamer appartement 23

  • 45 m2

  • 2 kamers

Supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand Vanavond ga je lekker koken voor vrienden. Boodschappen nodig? Die haal je bij de Albert Heijn op 5 minuten lopen. Of misschien ga je…

Utrecht | 327500 V.O.N.

Woning omschrijving

Supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand Vanavond ga je lekker koken voor vrienden. Boodschappen nodig? Die haal je bij de…...

Supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand
Vanavond ga je lekker koken voor vrienden. Boodschappen nodig? Die haal je bij de Albert Heijn op 5 minuten lopen. Of misschien ga je even naar de Biologische Boerenmarkt voor verse groenten. Toch nog even shoppen in Hoog Catharijne? Waarom niet! Alles is op fiets- of loopafstand van Concordia! Interesse? Dit 2-kamerappartement op de 1e verdieping in Concordia appartementen fase 1 van circa 45 m2 met 1 slaapkamer komt nu beschikbaar. Pluspunt: de badkamer is inclusief! Daar hoef je dus niet over na te denken, ideaal! Iets voor jou?

Fijne leefkeuken en veel raampartijen
Benieuwd naar de binnenkant? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair) met plek voor wasmachine en droger en deur naar de woonkamer. Via de badkamer bereik je de technische ruimte. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de woonkamer stap je zo in de ruime slaapkamer met lekker veel raampartijen. Fijn!

Lichte slaapkamer en gloednieuwe badkamer (inclusief)
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!


Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €327500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 45 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Geen tuin

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht