Utrecht – 2-kamer appartement 2

  • 47 m2

  • 2 kamers

Terrasje op Domplein of naar Pathé? Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Concordia wandel of fiets je zo naar het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. En daarna ga je naar…

Utrecht | 339500 V.O.N.

Woning omschrijving

Terrasje op Domplein of naar Pathé? Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Concordia wandel of fiets je zo naar het gezellige Domplein…...

Terrasje op Domplein of naar Pathé?
Vanuit jouw nieuwbouwwoning in Concordia wandel of fiets je zo naar het gezellige Domplein om een terrasje te pakken. En daarna ga je naar de nieuwste film bij Pathé. Alles is dichtbij! Interesse? Dan is dit 2-kamerappartement op de begane grond in Concordia appartementen fase 1 van circa 47 m2 met 1 slaapkamer en een fijn terras misschien wel iets voor jou! De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken, ideaal!

Fijn terras op ‘t westen
Even binnenkijken? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair), technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger, slaapkamer en deur naar de woonkamer. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de openslaande deur stap je zo op je terras op het westen. Zie je het voor je?

1 slaapkamer en gloednieuwe badkamer
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Zo ben jij op de toekomst voorbereid!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €339500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 47 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Zonneterras

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht