Utrecht – 2-kamer appartement 1

  • 57 m2

  • 2 kamers

Naar koffietentje of even shoppen? Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen.…

Utrecht | 441500 V.O.N.

Woning omschrijving

Naar koffietentje of even shoppen? Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door…...

Naar koffietentje of even shoppen?
Start de dag met een koffietje bij de Ping Pong Club en fiets daarna door naar het centrum van Utrecht om even lekker te shoppen. Centraler dan Concordia kan bijna niet! Wil jij hier wonen? Dit 2-kamerappartement op de begane grond in Concordia appartementen fase 1 van circa 57 m2 met 1 slaapkamer en een fijn terras komt nu beschikbaar. De badkamer is inclusief dus daar hoef je niet over na te denken! Iets voor jou?

Heerlijk terras op ‘t westen
Wat een comfortabel appartement! Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree waar zich ook de meterkast bevindt, een separaat toilet, de badkamer (Geberit sanitair), technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger, slaapkamer en deur naar de woonkamer. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Vanuit de openslaande deur stap je zo op je terras op het westen. Zie je jezelf hier al zitten?

1 slaapkamer en nieuwe badkamer (inclusief)
De slaapkamer is lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair (douche en 2 wastafels). Nog meer bergruimte vind je in jouw eigen berging in de kelder van het gebouw. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? Het appartement is energiezuinig met energielabel A+++ en optimaal geïsoleerd. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee!

Let op, er is zelfbewoningsplicht van toepassing.

Kenmerken

Vraagprijs €441500 Vrij op naam
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Gebruiksoppervlakte wonen 57 m2
Woonlagen 1
Tuintypes Zonneterras

Buurtverkenner

Verken je
nieuwe buurt!

In onze Buurtverkenners vind je namelijk elk kwartaal een analyse van de Utrechtse woningmarkt. Niet alleen voor de hele stad, maar ook per wijk. Dus dichtbij jou, op buurtniveau.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht