Wie we zijn

Je wilt groter of juist kleiner. Met of zonder tuin. In de luwte aan de rand of juist in hartje stad. Zo veel wegen die je kunt inslaan – ook letterlijk. Als verkopende partij wil je de beste deal voor de woning die je nu hebt. Hoe vind je de koper die er helemaal voor gáát? Ondertussen droom je van jouw nieuwe thuis. In díe buurt en op díe plek. Je zoekt en speurt net zo lang tot je beet hebt. De Vonk bij dat ene huis (‘Maar is dat ‘m dan ook echt?!’). De nagelbijtende momenten. En dan: YES!

 

Locaties
+ Kantoor Utrecht
+ Kantoor Leidsche Rijn
+ Punt Taxateurs
+ Hypotheekshop

WONEN
wensen
werkelijkheid.

Onze belofte

Wat maakt ons uniek.

Maak een afspraak.
 1. Wij rennen voor jou.

  Onze handdruk is onze belofte: we zetten alles op alles om jouw belangen optimaal te behartigen. Kansen? We gaan ervoor. Knelpunten? Die pakken we aan. Tomeloze energie is Punt eigen, door dik en dun. We zijn er voor jou. Niet andersom.

 2. We denken vooruit.

  Hoe mooi is dat: je belt met een vraag en het is al voor je geregeld. De één noemt dat service. Wij zeggen: het is onze tweede natuur om proactief te zijn. Wij wachten niet af maar nemen juist initiatief en overtreffen graag je verwachtingen. Waarmee mogen wij jou verrassen?

 3. We kennen het spel.

  We noemen het een spel, maar ondertussen zijn we bij Punt al sinds 2012 bloedserieus bezig. Geven en nemen, durven en doen. Een pas op de plaats of een sprint naar de eindstreep. Gunnen: ook zo’n ‘dingetje’. En behalve op het spel letten we ook heel goed op de knikkers.

 4. We bedingen de beste deal.

  Een goede prijs is álles. Maar we doen meer. We bedingen óók de beste voorwaarden. Dat lukt alleen in goede relatie met de andere partij. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken! Prijs, condities en fijne mensen: die maken de deal.

 5. We zijn positieve profs.

  Wij dromen dezelfde dromen als jij. Maar we staan jou bij om voeling te houden met de werkelijkheid. Bij ons geen gouden bergen of gedraai om de hete brei heen. Eerlijk en open: dat past bij ons. Tegelijkertijd hebben we goede een neus voor kansen. En zo brengen we je verder.

Onze mensen

De mensen 
van Punt.

 • Tommie van Uden

  Makelaar – Taxateur

  Tommie van Uden

 • Miriam Schipper

  Makelaar

  Miriam Schipper

 • Erik de Vries

  Makelaar – Taxateur

  Erik de Vries

 • Yvonne Walraven

  Hypotheekadviseur

  Yvonne Walraven

Ik zou graag een
afspraak willen maken.

Persoonlijke gegevens
Typ hier jouw bericht