Our promise

 • Renners
  belofte 1

  We rennen voor jou

  Onze handdruk is onze belofte: we zetten alles op alles om jouw belangen optimaal te behartigen. Kansen? We gaan ervoor. Knelpunten? Die pakken we aan. Tomeloze energie is Punt eigen. Door dik en dun. We zijn er voor jou. Niet andersom.

 • Sterren

  We denken vooruit

  Hoe mooi is dat: als je belt met een vraag en het is al voor je geregeld. Pro-actief zijn. De één noemt dat service. Wij zeg-gen: het is onze tweede natuur. Niet af-wachten maar initiëren. Verwachtingen overtreffen. Waarmee mogen wij jou ver-rassen?

  spacer
  Belofte 2
 • Knikkers
  belofte 3

  We kennen het spel

  Geven en nemen. Durven en doen.
  Een pas op de plaats of een sprint naar de eindstreep. Gunnen: ook zo’n ‘dingetje’. We spelen dit spel al tien jaar op topni-veau. Gepokt en gemazeld in het mooie Utrecht. En behalve op het spel, letten we ook op de knikkers.

 • Beste deal
  belofte 4

  We bedingen de beste deal

  Een goede prijs is álles. Maar we doen meer. We bedingen óók de beste voorwaarden om jouw (ver)koop heen. Dat lukt alleen in goede relatie met de andere partij. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken! Prijs, condities en fijne mensen: die maken de deal.

 • Hond

  filler
  belofte 5

  We zijn positieve profs

  Wij dromen dezelfde dromen als jij.  Maar we zijn juist jouw makelaar om  voeling te houden met de werkelijkheid. Bij ons geen gouden bergen of gedraai  om de hete brei heen. Eerlijk en open:  dat past bij ons. Tegelijkertijd hebben  we een neus voor kansen. Zo brengen  we je verder.

logo of Punt Makelaars
sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Want to make an appointment? Call our office in Utrecht (tel. +31 30 2737464) or email us at utrecht@puntmakelaars.nl.
Office De Meern (tel. +31 30 2416171) email address demeern@puntmakelaars.nl.
Call our office in Utrecht (tel. +31 30 2737464) or mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Office De Meern (tel. +31 30 2416171) email address demeern@puntmakelaars.nl.