herenstraat-19-copy.jpg

Jouw huis verkopen in Utrecht? Punt Makelaars helpt je verder

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw leven, maar houdt de verkoop van je huidige woning je tegen? Punt Makelaars helpt je verder. Wij regelen de verkoop van jouw huidige woning, zodat jij je kan richten op het zoeken van je nieuwe woning. 

Punt Makelaars als jouw verkoopmakelaar 

Jouw huidige woning verkopen kan een pijnlijk en emotioneel proces worden, tenminste als je niet de juiste begeleiding krijgt. Punt Makelaars biedt hiervoor een uitweg. Wij coördineren en begeleiden je namelijk tijdens het gehele verkooptraject.

Het begeleiden en coördineren doen wij samen met onze NVM-makelaars. Allen delen wij de liefde voor de stad Utrecht en beschikken over de nodige kennis en expertise van de woningmarkt. Met een hoge betrokkenheid en advies op maat staan wij voor je klaar. Altijd. 

Jouw huis verkopen, hoe gaat dat in zijn werk? 

Bij de verkoop van jouw woning komt meer kijken dan je op voorhand denkt. De stappen die wij, als jouw verkoopmakelaar, ondernemen: 
Allereerst stellen wij met behulp van erkende taxateurs de vraagprijs en waarde vast van jouw woning. 

  1. Na je akkoord zal onze fotograaf contact met je opnemen voor het maken van de foto's en het opstellen van plattegronden en een meetrapport.
  2. Hierna zorgen we voor de bekendheid van jouw woning. Zo plaatsen we de woning op onze eigen website en op Funda. Daarbij maken we nog een eigen website voor jouw woning (zoals voorbeeld www.heijermansstraat2.nl). 
  3. Ook zorgen wij ervoor dat er een foto met omschrijving van de woning komt te hangen in onze etalages aan de Weerdsingel O.Z. (kantoor) en het Willem van Noortplein (naast de Albert Heijn). Om de uitingen compleet te maken zal de woning worden voorzien van een groot Te Koop-bord. 
  4. Als resultaat van bovengenoemde acties worden er bezichtigingen bij ons aangevraagd voor jullie woning. Hiervan zullen we de tijdstippen met je bespreken, waarna we deze houden met potentiële kopers. Na de afloop van elke bezichtiging en wanneer er een bieding is uitgebracht nemen we uiteraard contact met je op. Zo blijven je op de hoogte van de stand van zaken omtrent de verkoop.
  5. Als de koop gesloten is, zorgen wij voor de koopakte en de ondertekening door beide partijen. Ook de administratieve en feitelijke afwikkeling (aanwezigheid bij bouwkundige keuring en/of taxatie) behoort tot ons takenpakket. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal er nog een inspectie met de koper plaatsvinden in de woning. Aansluitend zullen wij aanwezig zijn bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Gefeliciteerd, hierna heb je je woning verkocht en kan het te koop bord uit de tuin. Dat voelt goed! En heb je na het verkoopproces nog vragen? Stel ze gerust, want ook hierna staan we nog voor je klaar.

Volg jouw persoonlijk dossier gewoon online

Naast het persoonlijke contact werken wij ook met een intranetsysteem. Hier kun je met een persoonlijke code jouw dossier volgen. Zo is onder ander te lezen wanneer bezichtigingen ingepland zijn, de foto’s, etalagekaart, statistieken en correspondentie.   

Ook jouw huis verkopen? Neem dan contact met ons op!

Onze verkoopmakelaars staan voor je klaar om jouw woning voor een prachtige prijs te verkopen. Wij nemen je alle zorgen en lasten uit handen. Geïnteresseerd? Maak dan hier een afspraak.

 

MEER INFORMATIE OVER VERKOPEN MET PUNT MAKELAARS

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Want to make an appointment? Call our office in Utrecht (tel. +31 30 2737464) or email us at utrecht@puntmakelaars.nl.
Office De Meern (tel. +31 30 2416171) email address demeern@puntmakelaars.nl.
Call our office in Utrecht (tel. +31 30 2737464) or mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Office De Meern (tel. +31 30 2416171) email address demeern@puntmakelaars.nl.