maliesingel-copy.jpg

Punt Makelaars: your buying and selling agent, appraiser and mortgage adviser in Utrecht

Op zoek naar een woning te midden van het centrum of net buiten Utrecht? Of wil jij jouw huidige woning verkopen? Punt Makelaars is zowel een aankoop- als verkoopmakelaar in Utrecht. Met een team van ervaren NVM-makelaars staan wij voor je klaar om je te voorzien van onze expertise en advies.

Een full service makelaar te midden van Utrecht

Naast dat we jouw woning in de verkoop nemen en samen op zoek gaan naar een nieuwe woning voeren wij eventuele taxaties uit en geven we je onafhankelijk hypotheekadvies. Kortom een makelaarskantoor in Utrecht met de volledige service in huis. Wat je hieraan hebt? Onze makelaars stellen de juiste vraagprijs vast voor jouw woning. Door onafhankelijk hypotheekadvies kijken we naar jouw persoonlijke situatie en welke financiering het beste past. We zorgen ervoor dat jij door kunt naar de volgende fase in jouw leven met de (ver)koop van je woning.

Geïnteresseerd? Bekijk hier alvast onze diensten en maak een afspraak

 

Maak een afspraak

 

Een zeer divers aanbod

Als aankoopmakelaar kijken we naar de staat van het huis, de vraagprijs, alternatieven en naar het toekomstperspectief van de woning. Met ons als verkoopmakelaar stellen we de juiste vraagprijs vast en voeren we reclame die uiteindelijk leidt tot de verkoop van jouw woning. 

Door de jaren heen hebben wij als verkoopmakelaar in Utrecht een zeer divers aanbod en groot netwerk opgebouwd voor zowel particulieren als de zakelijke vastgoedmarkt. Benieuwd naar wat we momenteel aanbieden? Bekijk hieronder ons aanbod:

Een gedreven team met kennis van de Utrechtse vastgoed

Het team van Punt Makelaars in Utrecht bestaat uit 11 enthousiast mensen. Alle makelaars voldoen aan de NVM voorwaarden. Waarom? Omdat wij geloven in expertise en kwaliteit in de makelaardij. Als je voor Punt Makelaars kiest, kies je voor professionaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Om dit te kunnen blijven garanderen gaan wij jaarlijks terug de schoolbanken in om ons te laten bijspijkeren omtrent de nieuwste kennis. 

Ook op zoek naar een full service makelaar in Utrecht? Maak dan een afspraak!

Punt Makelaars helpt je graag verder met het vinden van een perfecte woning, het verkopen van je huidige woning, taxaties en hypotheekadvies. Kom eens langs voor een persoonlijk gesprek of bel naar onze makelaardij. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Punt-Makelaars-7-aankoop-tips.jpg

sluit knopOns aanbod ontvangen?logo of Punt Makelaars Schrijf je nu in
Want to make an appointment? Call our office in Utrecht (tel. +31 30 2737464) or email us at utrecht@puntmakelaars.nl.
Office De Meern (tel. +31 30 2416171) email address demeern@puntmakelaars.nl.
Call our office in Utrecht (tel. +31 30 2737464) or mail utrecht@puntmakelaars.nl.
Office De Meern (tel. +31 30 2416171) email address demeern@puntmakelaars.nl.